Uw professionele verhuisdienst nabij Alkmaar

Een verhuizing brengt veel werk met zich mee en kan veel stress opleveren. Het inschakelen van een professionele verhuisdienst kan deze stress wegnemen. Vertrouw uw verhuizing toe aan een verhuisbedrijf met meer dan 100 jaar verhuiservaring: Gul-Verhuizingen, gevestigd nabij Alkmaar.

 

Uw verhuizing door ons verzorgd


Gul-Verhuizingen is uw betrouwbare partner voor verhuizingen in het binnenland en voor internationale verhuizingen. De contacten in heel Europa die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, garanderen een succesvolle verhuizing. Wij verzorgen daarnaast de juiste verpakking voor uw inventaris, zodat uw meubels veilig op het juiste adres in Nederland of overzees aankomen.

 

Ook voor seniorenverhuizingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor het inpakken en uitpakken van meubilair en kunnen uw oude huis verkoopklaar maken. Daarnaast dragen wij graag zorg voor uw kostbare bezittingen. Wij zijn gespecialiseerd in kunst- en pianoverhuizingen.

 

Als u uw bedrijf wil verhuizen, komt daar veel bij kijken. Gul-Verhuizingen helpt u graag met uw nationale en internationale bedrijfsverhuizing. Wij leveren maatwerk en werken nauwkeurig, afgestemd op uw wensen.

 

Contact met onze professionele verhuisdienst


U kunt ons bellen of het contactformulier gebruiken om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij leggen de gemaakte afspraken vast in een offerte, zodat vooraf duidelijk is wat u van ons kan verwachten. Als ervaren verhuisbedrijf staat Gul-Verhuizingen, gevestigd nabij Alkmaar, graag voor u klaar in binnen- en buitenland!