Uw professionele verhuisdienst nabij Alkmaar

Gul Verhuizingen is al meer dan 100 jaar dé naam voor alle verhuizingen in Egmond en omstreken. Wij verhuizen nationaal en internationaal. Alle verhuizingen, of het nu om een particuliere verhuizing gaat of om een bedrijfsverhuizing, worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verricht. Bij ons staat efficiënt verhuizen bovenaan.

 

Verhuizen zorgt voor veel stress. Het brengt veel organisatie- en regelwerk met zich mee. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u dit uit handen nemen. Of u nu verhuist van Egmond naar Amsterdam of van Egmond naar New York, wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes en naar volle tevredenheid. Wij maken gebruik van de juiste materialen en onze jarenlange ervaring. Internationaal hebben wij ook een goede naam opgebouwd; wij hebben veel waardevolle contacten over de hele wereld.

Nationale en internationale verhuizingen

Gul Verhuizingen heeft inmiddels meer dan 100 jaar ervaring met nationale en internationale verhuizingen. Ook de kleinste klus wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zijn experts op het gebied van specialistische klussen, zoals kantoor-, project- en fabrieksverhuizingen. Het verhuizen van piano’s, computers, kopieerapparaten e.d. vereist specialistische kennis en daar kunt u bij ons van op aan.

 

Wij hebben alle knowhow en specialistische ervaring die nodig is om uw verhuizing goed te kunnen realiseren. Hierbij kunt u denken aan alles van het verschepen of verzenden van de meubels of inventaris in de juiste (zeewaardige) verpakking tot het uiteindelijk bezorgen van de zendingen op het juiste adres.

 

Wij hebben kennis van de meest actuele internationale wetgeving. Tevens hebben wij veel contacten in heel Europa, waardoor wij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot verhuizingen over de hele wereld. Wij maken graag een vrijblijvende verhuisofferte voor u, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Seniorenverhuizingen

Verhuizen is een gebeurtenis vol stress. Er moeten heel veel zaken worden afgehandeld, terwijl het dagelijks leven gewoon verder gaat. Seniorenverhuizingen voeren wij uit met extra zorg, waarbij kwaliteit en dienstverlening voorop staan. U heeft slechts één contactpersoon, die uw wensen voor de verhuizing persoonlijk met u bespreekt.

Enkele opties waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • Het inpakken, uitpakken en inruimen van uw meubilair e.d.

  • De vloer uit uw oude huis halen

  • Uw oude huis verkoopklaar maken.

  • Aansluitingen zoals uw telefoon- en televisieaansluiting overzetten naar uw nieuwe adres

Wij bespreken de mogelijkheden met u en leggen de gemaakte afspraken in een duidelijke, heldere offerte voor u vast. Hierdoor weet u waar u aan toe en bent en weten wij wat u van ons verwacht.

Pianoverhuizingen

Het vervoeren van een piano kan voor de nodige stress zorgen. Daarom hebben wij deskundig personeel in dienst dat deze verhuizing op een professionele manier verzorgt. Het verhuizen van een piano moet met de grootst mogelijke zorg worden benaderd. Het vraagt om een specialistische benadering en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle hulpmiddelen in huis om u veilig transport te kunnen garanderen, zoals drempelplaten en grind- en zandplaten om met speciale karren over elke ondergrond te kunnen rijden. Ook verhuizen van en naar een etage is voor Gul Verhuizingen geen probleem.

Kunstverhuizing

Wij van Gul Verhuizingen hebben als extra service het verhuizen van kunst, zowel nationaal als internationaal. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verhuizen van waardevolle kunstwerken voor zowel bedrijven en instellingen als voor particulieren. Hierdoor is uw veilige kunstverhuizing 100% gegarandeerd.

 

Het belangrijkste bij het verhuizen van kunst is de verpakking. Wij maken houten kisten, kratten en andere verpakkingsmaterialen op maat voor uw specifieke kunstvoorwerpen. Ook hebben wij auto’s met temperatuurregelaars aan boord om voor de ideale omgevingsomstandigheden voor uw kunstwerk te zorgen.

 

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden met u door te nemen en een offerte op maat voor u samen te stellen.

Bedrijfsverhuizing en scholen

Gul Verhuizingen uit Egmond aan den Hoef realiseert al meer dan honderd jaar interne verhuizingen van werkplekken en complete verhuizingen van kleine en grote bedrijven. Het verhuizen van een bedrijf is ingrijpend en vereist specialistische kennis. Een bedrijf verhuizen betekent vaak ook het stilleggen van bepaalde werkzaamheden binnen het bedrijf. Daarom is het van belang dat uw bedrijf op de nieuwe locatie zo snel mogelijk operationeel is.

 

Wij van Gul Verhuizingen gaan in een persoonlijk gesprek met u na hoe wij met een strakke planning een zo snel mogelijke verhuizing voor u en uw bedrijf kunnen realiseren. Daarom is een goede voorbereiding van essentieel belang en stellen wij samen met u een draaiboek op, waarbij efficiëntie voorop staat.

 

Onder onze verhuisservice verstaan wij ook het verhuizen van winkels, magazijnen, kantoren en zorginstellingen. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek om na te gaan wat wij u kunnen bieden!